Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- محسن حاجی میرزایی به همراه فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران از هنرستان دخترانه آل یاسین واقع در منطقه ۱۲ شهر تهران بازدید کرد. تاریخ انتشار: 16:15 - 26 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۶۵۱۶

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، ظهر امروز محسن حاجی میرزایی به همراه فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران از هنرستان دخترانه آل یاسین واقع در منطقه ۱۲ شهر تهران بازدید کرد و از نزدیک فرایند تولید ماسک‌های تنفسی در این هنرستان را رویت و در جریان نحوه تولید و ارسال این ماسک‌ها قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنرستان دخترانه آل یاسین شهر تهران در حال حاضر روزانه ۷۰۰ ماسک بهداشتی در دو کارگاه تولید می‌کند که در کارگاه‌ها ۱۰ نفر شامل ۴ هنر آموز و ۶ هنرجو مشغول به فعالیت هستند.

همچنین این هنرستان با دارا بودن رشته‌های گرافیک، معماری و طراحی دوخت گام‌های خوبی در زمینه آموزش‌های مجازی برداشته است و هنرآموزان و معلمان این هنرستان با استفاده از امکانت فضای مجازی کلاس‌های خود را در آن فضا برگزار کرده و همچنین معلمان این هنرستان می‌توانند از آتلیه این هنرستان که برای رشته گرافیک است، استفاده کرده و برخی آموزش‌های مجازی خود را در این آتلیه فیلمبرداری کنند.

بیشتر بخوانید: اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دانشگاه فرهنگیان

شایان ذکر است، در پی شیوع ویرورس کرونا در کشور و افزایش مصرف برخی اقلام بهداشتی در کشور از جمله ماسک‌های تنفسی، هنرستان‌هایی در کشور که در آن‌ها رشته‌های طراحی دوخت و خیاطی وجود داشت به دلیل داشتن نیروی متخصص و توانمند و داشتن امکانات و تجهیزات اقدام به تولید برخی از تجهیزات بهداشتی از جمله ماسک‌های طبی کردند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ماسک ویروس کرونا شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۸۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، پژمان خلفیان صبح پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در دولت سیزدهم تا کنون ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به صورت مستقیم به هنرستان‌های این استان داده شده است که این عدد در طول انقلاب برای این مدارس بی سابقه بوده است.

وی تصریح کرد: در تمام مناطق استان تمامی هنرستان‌ها را مجهز به امکانات روز کرده‌ایم.

خلفیان با اذعان بر اینکه بیش از یک میلیون نفر شرکت کننده کنکور در سراسر کشور بوده است گفت: ۲۰ هزار نفر از شرکت کنندگان در کنکور از استان چهارمحال و بختیاری بوده‌اند.

وی ادامه داد: ۱۲ درصد از دانش آموزان در رشته‌های طراز اول شرکت کرده و ما بقی در تکمیل ظرفیت بوده‌اند.

خلفیان با اشاره به اینکه ۱۵ سایت کامپیوتری مجهز به ۱۵۰ دستگاه کامپیوتر در جهت کد نویسی و هوش مصنوعی مجهز شدند گفت: در ۱۷ منطقه آموزشی این استان طرح هوش مصنوعی را شروع کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در طرح شهید ابراهیم هادی فرایند استعداد یابی در پایه هفتم و هشتم و در یک سال تحصیلی اتفاق خواهد افتاد و در انتهای سال استعداد دانش آموزان مورد بررسی خواهد گرفت.

شناسایی ۹۰۰ کودکستان در سطح استان چهارمحال و بختیاری

نصرت الله محمودی معاون آموزش ابتدایی در ادامه این نشست اظهار کرد: در حوزه کودکستان‌ها دو دسته آموزش وجود دارد که در این راستا تلاش‌های زیادی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ۹۰۰ کودکستان در سطح استان شناسایی شده است که باید مجوز فعالیت داشته باشند و ۷۳۵ کودکستان شهریه مشخص و ابلاغ شده است.

محمودی با اذعان بر اینکه نظارت جامع و کاملی بر روی کودکستان‌ها وجود دارد گفت: اگر در کودکستان‌ها به خوبی آموزش بینند و این دوره را به خوبی گذرانده باشند و دوره ابتدایی بهتر می‌توانند فعالیت کنند.

وی با تاکید بر اینکه ۷۰ درصد کودکستان‌ها ارزیابی شده است گفت: در حوزه آموزش‌های ابتدایی باید برنامه کیفی برگزار شود.

محمودی خاطر نشان کرد: در ۳ سال همه آموزگاران ابتدایی در ۷ عنوان درس فرایند آموزشی را باید طی کنند که تا کنون ۲ هزار و ۳۰۰ نفر از همکاران آموزش دیده‌اند و امسال نیز نزدیک به ۳ هزار نفر در طرح شرکت خواهند کرد و آموزش خواهند دیدید.

وی به طرح روز بدون کیف و کتاب نیز اشاره کرد و گفت: دانش آموزان هر دو هفته یک بار برنامه بدون کیف و کتاب را امتحان می‌کنند که فشار درس بر روی آنها نباشد.

کد خبر 6095018

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • تقدیر شهردار گناباد از مجموعه مدرسه فنی حرفه ای شهید عباسپور
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • هنرآموزی که برای هنرجویانش اشتغالزایی کرد
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • افزایش۱۵۳ مدرسه و ۳۰۰ فضای ورزشی در شهرستان‌های استان تهران
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد