Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان از راه‌اندازی هنرستان فنی و حرفه‌ای دخترانه و دبستان و پیش‌دبستانی در مرکز آموزش‌های عمومی و مهارتی سمای دامغان خبر داد.

نعمت‌الله نعمتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در دامغان با تأکید به توسعه همنواخت آموزش‌های عمومی و مهارتی در کنار رشته‌های تئوری بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با ظرفیت‌های قابل توجه می‌تواند بخشی از بار آموزش‌های عمومی و مهارتی کشور را به‌خوبی تحمل کرده و در تربیت نسل فراگیر با آموزش و پرورش همراه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دنیای امروز، نیازمند توسعه مهارت‌هاست که بتواند ضمن اشتغال و کارآفرینی در حل مشکلات عمومی جامعه نیز نیروی کار متبحر و کاربلد داشته باشد.

نعمتی یادآور شد: از سال 96 با ایجاد هنرستان پسرانه فنی و حرفه‌ای رهپویان دانش، کار در حیطه آموزش‌های عمومی و مهارتی را با کمک اداره آموزش و پرورش دامغان با سه رشته حسابدرای، تربیت بدنی و کامپیوتر آغاز کردیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان افزود: در ادامه با اخذ مجوز، هنرستان دخترانه نسیم صبح راه‌اندازی شد و سال جاری به‌زودی مجوز فعالیت در دبستان و پیش‌دبستانی خاص را دریافت خواهیم کرد و این در حالی است که تولیت سه دبستان از محل طرح حمایتی آموزش در شهرهای دیباج و کلاته هم با مرکز آموزش‌های عمومی و مهارتی سمای دامغان است.

ایجاد 2 رشته جدید فتوگرافیک و معماری داخلی در هنرستان پسرانه

وی از ایجاد دو رشته جدید فتوگرافیک و معماری داخلی در هنرستان پسرانه رهپویان دانش خبر داد و به آنا گفت: امسال در هنرستان دخترانه نسیم صبح با سه رشته کاربردی تربیت کودک، صنایع غذایی و انیمیشن، پذیرای دختران دامغانی در پایه دهم هستیم و در هنرستان فنی و حرفه‌ای رهپویان دانش هم دو رشته جدید فتوگرافیک و معماری داخلی در پایه دهم را اضافه کردیم تا دانش‌آموزان قدرت انتخاب بیشتری داشته باشند.

به گفته عضو هیئت علمی گروه تربیت بدنی واحد دامغان، مهر سال جاری در سه رشته قبلی حسابداری، تربیت بدنی و کامپیوتر، علاوه بر پایه دهم در پایه‌های یازدهم و دوازدهم هم پذیرش خواهیم داشت.

نعمتی به ظرفیت‌های مهم دانشگاه که در اختیار مدارس سما قرار دارد، اشاره و خاطرنشان کرد: استادان دانشگاه در کنار دبیران مجرب آموزش و پرورش، فضای هنرستان دخترانه در مرکز شهر و هنرستان پسرانه و دبستان و پیش دبستانی در محیط مفرح دانشگاه با تخصیص سرویس ایاب‌ذهاب، کارگاه‌های مجهز با پشتیبانی و حمایت برجسته دانشگاه آزاد اسلامی، فضای آموزشی و تحقیقاتی، امکان توسعه مهارتی با استفاده از حمایت‌های مرکز TMC  ، تضمین کاریابی اجتماعی با تخصیص دوره‌های تکمیلی نرم‌افزارها، آموزش مربی‌گری، سایت‌های مجهز رایانه‌ای، فضای ورزشی حرفه‌ای با 3 هزار و 600 مترمربع، سیستم گرمایشی ایمن، سیستم استاندارد کلاس‌بندی و ... مجموعه‌ای از بهترین‌هاست که برای حضور فرزندان شهرمان آماده شده  تا به اعتبار این توانمندی‌ها به بالندگی دامغان کمک کنیم.

انتهای پیام/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان معماری داخلی هنرستان فنی و حرفه ای فتوگرافیک آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی هنرستان پسرانه فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۷۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

به گزارش فرهیختگان، در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • برپایی نمایشگاه هفته مشاغل در هنرستان دخترانه فاطمه الزهرا (س) صالح آباد + تصاویر
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • «استاد غلامیان» در تربیت گوهرتراشان نقش بسزایی داشته است
  • رنگ نقش مهمی در معماری ایفا می‌کند
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • گشایش نمایشگاه توانمندی‌های هنرجویان هنرستان فاطمه الزهرا (س) فیروزه