Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، ارکیده حیدر نژاد معاون آموزشی مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی وابسته به وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه برگزاری مراسم بازگشایی آموزش حضوری هنرستان شبانه روزی دخترانه کشاورزی فدک بیان کرد: موفقیت‌های سیاست های توسعه پایدار کشاورزی در گرو جذب و حفظ کشاورزان و جوانان روستایی و عشایری برای ماموریت در این بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: با توجه به آمار ارائه شده در ۱۴ سال گذشته سهم اشتغال مستقیم در بخش کشاورزی از سهم اشتغال کل کشور روند نزولی داشته و جمعیت حدود ۴ میلیون نفری بهره‌برداران بخش کشاورزی رو به افزایش سن است.

حیدر نژاد ادامه داد: برای پیشگیری از مشکلات سال‌های آینده در سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج جهاد کشاورزی و موسسه آموزش و ترویج مطالعات و بررسی های متعددی انجام شد که طرحی با عنوان طرح تربیت کشاورزان آینده ایران تدوین شد.

معاون آموزشی مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی وابسته به وزارت جهاد کشاورزی افزود: مهیاسازی، جوان‌گرایی و توانمندسازی جوانان به منظور ورود به بخش کشاورزی در اولویت این طرح قرار گرفته است و مخاطبان این طرح روستازادگان، جوانان و نوجوانان با انگیزه و علاقمند به حرفه کشاورزی، دانش‌آموزان و دانش‌آموختگان مقطع متوسطه کشاورزی، دانشجویان و دانش‌آموختگان آموزش‌های عالی نظری و مهارتی کشاورزی هستند که ضامن آینده کشاورزی کشور هستند.

او اضافه کرد: جذب این افراد به مشاغل کشاورزی اعم از مشاغل سنتی، نوین و نوپا نیازمند سرمایه‌گذاری اشتغال‌زایی مناسب با آمایش سرزمین در بخش کشاورزی، ایجاد جذابیت در مشاغل کشاورزی، توسعه کشاورزی مدرن، علمی و اقتصادی و بهره‌ور است. فعالیت ۱۵۰ هنرستان کشاورزی در کشور

حیدر نژاد اظهار کرد: حدود ۱۵۰ هنرستان کشاورزی در کشور مشغول به فعالیت هستند که برای تحقق سیاست‌گذاری‌های طرح «تربیت کشاورزان آینده ایران» راه‌اندازی شده‌اند؛ تعداد این هنرستان‌ها طی دو سال گذشته افزایش یافته است.

او گفت: از این تعداد ۴۰ هنرستان متعلق به وزارت جهاد کشاورزی است و هشت هنرستان در سال ۱۳۹۸ تاسیس شد و در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، تعداد آن ها به ترتیب به ۲۴ و در نهایت ۴۰ واحد رسید.

آغاز آموزش حضوری در هنرستان دخترانه کشاورزی در شیراز

معاون آموزشی مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی وابسته به وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: هنرستان فدک در استان فارس اول آذرماه به عنوان نخستین هنرستان دخترانه وابسته به وزارت کشاورزی و چهارمین هنرستان کشاورزی در کل کشور آموزش‌های خود را به صورت حضوری آغاز کرد.

حیدر نژاد تصریح کرد: هنرستان شبانه‌روزی دخترانه فدک شیراز سال ۱۳۹۹ تأسیس و موفق به جذب ۲۸ دانش آموز و هنرجوی دختر در رشته فنی حرفه ای صنایع غذایی شد که این تعداد در سال تحصیلی جاری به ۱۱۴ دانش آموز در سه رشته افزایش یافته است.

او ادامه داد: در حال حاضر ۳۵ نفر در پایه دهم رشته صنایع غذایی، ۳۵ نفر در رشته تولید و پرورش گل و گیاهان زمینی، ۱۶ نفر در رشته تولید گیاهان دارویی مشغول به تحصیل هستند و این هنرستان در دو پایه دهم و یازدهم در حال فعالیت است.

معاون آموزشی مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی وابسته به وزارت جهاد کشاورزی افزود: با نیازسنجی انجام شده در استان فارس،شهرستان جهرم ظرفیت بسیار خوبی برای راه اندازی هنرستان دخترانه دارد که انتظار می رود در سال‌های آینده شاهد تأسیس هنرستان در این شهرستان باشیم.

هنرستان‌های کشاورزی دخترانه در حال توسعه

او اضافه کرد: امسال ما تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا تعداد هنرستان های دخترانه را توسعه دهیم همچنان که امسال در گیلان و شهرستان بابلسر در استان مازندران هم هنرستان های دخترانه را راه‌اندازی کردیم.

حیدر نژاد اظهار کرد: در سال های آینده مهمترین هدف ما افزایش کیفی هنرستان‌ها، بروزرسانی رشته‌های کاردانش و مناسب کردن این رشته ها با بازار کار جدید است.

معاون آموزشی مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی وابسته به وزارت جهاد کشاورزی گفت: این هنرستان‌ها، هسته اولیه طرح تربیت کشاورزان آینده ایران هستند و هدف ما این است که دانش و مهارت لازم برای ورود به مشاغل زنجیره ارزش کشاورزی به نوجوانان و جوانان آموزش داده شود و آنها را برای ورود به فعالیت در بخش کشاورزی آماده و مهیا کنیم.

او  بیان کرد: در بخش آموزش عالی نیز شرایط برای هنرجویان در این رشته فراهم است که هم اکنون در دانشگاه های مختلف کشور از حدود ۳۳ رشته کاردانش کشاورزی بهره می‌بریم.

حیدر نژاد تصریح کرد: با اجرای کامل طرح تربیت کشاورزان آینده ایران در سال آینده بتوانیم نیروی کار دانش بنیان و کارآمد را وارد عرصه کشاورزی کنیم و همچنان این بخش کشاورزی را پویا و فعال نگه داریم.

معاون آموزشی مؤسسه آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: در سال ۱۳۷۱ بر اساس مصوبه هیات وزیران برخی از وزارت خانه ها از جمله وزارت جهاد کشاورزی مکلف شدند که در زمینه آموزش های رسمی کاردانش با آموزش و پرورش همکاری کنند و تا ۵۰ درصد امکانات و ظرفیت‌های مراکز آموزشی خود را در اختیار پرورش و آموزش هنرجویان کاردانش بگذارند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ت

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی بخش کشاورزی هنرستان ها حیدر نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۶۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، پژمان خلفیان صبح پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در دولت سیزدهم تا کنون ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به صورت مستقیم به هنرستان‌های این استان داده شده است که این عدد در طول انقلاب برای این مدارس بی سابقه بوده است.

وی تصریح کرد: در تمام مناطق استان تمامی هنرستان‌ها را مجهز به امکانات روز کرده‌ایم.

خلفیان با اذعان بر اینکه بیش از یک میلیون نفر شرکت کننده کنکور در سراسر کشور بوده است گفت: ۲۰ هزار نفر از شرکت کنندگان در کنکور از استان چهارمحال و بختیاری بوده‌اند.

وی ادامه داد: ۱۲ درصد از دانش آموزان در رشته‌های طراز اول شرکت کرده و ما بقی در تکمیل ظرفیت بوده‌اند.

خلفیان با اشاره به اینکه ۱۵ سایت کامپیوتری مجهز به ۱۵۰ دستگاه کامپیوتر در جهت کد نویسی و هوش مصنوعی مجهز شدند گفت: در ۱۷ منطقه آموزشی این استان طرح هوش مصنوعی را شروع کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در طرح شهید ابراهیم هادی فرایند استعداد یابی در پایه هفتم و هشتم و در یک سال تحصیلی اتفاق خواهد افتاد و در انتهای سال استعداد دانش آموزان مورد بررسی خواهد گرفت.

شناسایی ۹۰۰ کودکستان در سطح استان چهارمحال و بختیاری

نصرت الله محمودی معاون آموزش ابتدایی در ادامه این نشست اظهار کرد: در حوزه کودکستان‌ها دو دسته آموزش وجود دارد که در این راستا تلاش‌های زیادی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ۹۰۰ کودکستان در سطح استان شناسایی شده است که باید مجوز فعالیت داشته باشند و ۷۳۵ کودکستان شهریه مشخص و ابلاغ شده است.

محمودی با اذعان بر اینکه نظارت جامع و کاملی بر روی کودکستان‌ها وجود دارد گفت: اگر در کودکستان‌ها به خوبی آموزش بینند و این دوره را به خوبی گذرانده باشند و دوره ابتدایی بهتر می‌توانند فعالیت کنند.

وی با تاکید بر اینکه ۷۰ درصد کودکستان‌ها ارزیابی شده است گفت: در حوزه آموزش‌های ابتدایی باید برنامه کیفی برگزار شود.

محمودی خاطر نشان کرد: در ۳ سال همه آموزگاران ابتدایی در ۷ عنوان درس فرایند آموزشی را باید طی کنند که تا کنون ۲ هزار و ۳۰۰ نفر از همکاران آموزش دیده‌اند و امسال نیز نزدیک به ۳ هزار نفر در طرح شرکت خواهند کرد و آموزش خواهند دیدید.

وی به طرح روز بدون کیف و کتاب نیز اشاره کرد و گفت: دانش آموزان هر دو هفته یک بار برنامه بدون کیف و کتاب را امتحان می‌کنند که فشار درس بر روی آنها نباشد.

کد خبر 6095018

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • تقدیر شهردار گناباد از مجموعه مدرسه فنی حرفه ای شهید عباسپور
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • هنرآموزی که برای هنرجویانش اشتغالزایی کرد
  • ۵۰ هنرجوی مهابادی در دوره‌های فیلم‌سازی شرکت کردند
  • اسبقیان: فدراسیون شطرنج با حضور پریدر در مسیر رو به رشدی قرار گرفته/ آرامش خوبی در این رشته حاکم است
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است